Крилото на Бруклин Нетс Кевин Дюрант вероятно няма да играе

...
Крилото на Бруклин Нетс Кевин Дюрант вероятно няма да играе
Коментари Харесай

Кевин Дюрант няма да играе около седмица заради контакт със заразен с коронавирус

Крилото на Бруклин Нетс Кевин Дюрант евентуално няма да играе към седмица, защото е бил в непосредствен контакт със инфектиран с COVID-19, оповестиха американските медии.
View this post on Instagram

Санитарните протоколи в Националната баскетболна асоциация са доста строги и няма да разрешат на някогашния притежател на наградата за " Най-полезен състезател " да се завърне на терена в околните дни, въпреки самият той към този момент да прекара болестта и сега да дава негативни проби.

This is part of NBA's return-to-play process and protocol amid the coronavirus pandemic -- with certain people (players, coaches, staffers) quarantining for seven days when exposed. Durant set to be sidelined the next seven days.
— Shams Charania (@ShamsCharania)
От Бруклин към този момент оповестиха, че Дюрант няма да играе в мача с Юта Джаз довечера, а съвсем несъмнено той ще пропусне и дербито с водача в Източната конференция Филаделфия 76-ърс в четвъртък, както и гостуването на Мемфис Гризлис в петък. Реалиситно е да се чака, Дюрант ще играе или при семейството на Оклахома Сити Тъндър в неделя, или при семейството на Денвър Нъгетс идния вторник.

За шест мача този сезон Дюрант има междинни индикатори от по 28,2 точки, 7 битки и 4,8 асистенции.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР