Крилото на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе доволен от успеха

...
Крилото на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе доволен от успеха
Коментари Харесай

Тодор Неделев: ЦСКА е най-добрият отбор в България

Крилото на Ботев (Пловдив) Тодор Неделев бе удовлетворен от триумфа с 2:0 при визитата на Витоша (Бистрица) в мач от шестия кръг на Първа лига.

" Вкарахме ранен гол, анулираха ни различен преди този момент. През второто полувреме още веднъж се прибрахме обратно и спряхме да владеем топката. Дадохме на Витоша да вдигнат глави, само че за наслада спечелихме мача ".

" Лошо е - два мача против директни противници съвсем не създадохме положения, може би нямахме в този момент централизация пред гола. Ако вкараш ранен гол и втори, мачът отива в друго русло. Но значими са най-много трите точки ".

" Нормално е да има въодушевление след извоюван мач. Срещу ЦСКА ще има огромна еуфория в този мач. Трябва да излезем със самочувствието от първото полувреме в днешния мач. "

" При фаула бях намислил, че ще удрям непосредствено. Помислих в един миг, че вратарят ще избие, само че топката се удари в напречната греда и влезе. Аз желая да държа високо равнище, не са толкоз значими головете. Даже избирам да подам топката различен да я вкара ".

" ЦСКА сега е най-хубавият тим в България. Играят като тим, нещастно отпаднаха от Лига Европа, много ги порязаха съдиите. В момента са на равнището на Лудогорец. Те желаят да станат първенци и ще желаят максимума, само че имаме време да се подготвим и за този дуел. "

" В момента, като виждам по какъв начин вървим в шампионата, може би не заслужаваме да сме в шестицата. Миналата година играехме по-бързо и и радвахме нашите последователи. Надявам се с успехите да си върнем самочувствието. Трябва да сътворяваме положения и да ги вкарваме. Като биеш, взимаш точки и вървиш напред ", показа Неделев.

 Витоша (Бистрица) загуби от Ботев (Пловдив) с 0:2
Неделев с следващ гол за Ботев (Пд), Витоша съкрушен на личен терен

Тодор Неделев с нов гол за " канарчетата "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР