Крилото на Бордо Алберт Елис беше поставен в изкуствена кома,

...
Крилото на Бордо Алберт Елис беше поставен в изкуствена кома,
Коментари Харесай

Звездата на Бордо Алберт Елис „попадна в изкуствена кома“ след ужасяващ сблъсък с главата

Крилото на Бордо Алберт Елис беше подложен в изкуствена кома, откакто беше забъркан в непоносим конфликт с главата, съгласно отчети във Франция.

28-годишният Елис получи удар в главата единствено 34 секунди в мача на Бордо от Лига 2 против Гингам в събота. Хондурасският национал се сблъска със бранителя на Гингам Донатиен Гомис и играчите от двата тима бяха очевидно обезпокоени, до момента в който мачът беше пресечен за осем минути, защото Елис получи лекуване.

Бившата звезда на Хюстън Динамо беше изнесена на крайници и бурни аплодисменти пристигна в схващане на стадиона. Бордо разгласява изказване, в което се споделя: „ Албърт Елис отиде в болничното заведение, с цел да премине медицински прегледи. Пожелаваме му бързо възобновяване. “ Сега обаче френската радиостанция France Bleu оповестява, че Елис е получила „ тежка контузия на главата “ по време на конфликта и е била сложена в изкуствена кома на път за болничното заведение в Бордо. Родителите на 28-годишния юноша са до него, а лекарите чакат резултатите от проучванията.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР