Крилото на Байерн Кингсли Коман няма да играе до края

...
Крилото на Байерн Кингсли Коман няма да играе до края
Коментари Харесай

Крило на Байерн няма да играе до края на годината

Крилото на Байерн Кингсли Коман няма да играе до края на годината. 22-годишният французин скъса връзки на глезена в първия мач от Бундеслигата този сезон. Първоначалните прогнози бяха, че той ще отсъства няколко седмици, само че в този момент бе доказано, че възстановянето му ще продължи няколко месеца.

Баварците ще би трябвало да разчитат на ветераните Франк Рибери (35) и Ариен Робен (34) в по-голяма степен от плануваното. Байерн ще бъде и без халфа Корентин Толисо, откакто той получи тежка травма в коляното и се чака да не играе най-малко шест месеца. Рафиня също е с контузия, което остава разполагаем на Нико Ковач 16 здрави футболисти без вратарите.

След като продаде Хуан Бернат, Артуро Видал и Себастиан Руди през лятото, съставът на първенеца на Германия в този момент не наподобява задоволително необятен. Ковач ще би трябвало да се оправя с наличните футболисти в първия полусезон на Бундеслигата и груповата фаза на Шампионската лига. Днес баварците стартират присъединяване си в най-престижния клубен шампионат с посещение на Бенфика.

Kingsley Coman’s injury is worse than initially feared and the 22 year old will not play again in 2018.

[@cfbayern] pic.twitter.com/m3vXYXWFqK
— Bavarian Tweets (@BavarianTweets) September 19, 2018
Наставникът на отбора Нико Ковач обаче отхвърли да се оплаква от обстановката: " Имаме 16 футболисти. Това е задоволително, с цел да напълним аварийна пейка. Сега играчи, които играят по-рядко, ще получат късмет за изява. Не се опасявам, няма да рева. С футболистите, които са здрави, ще реализираме задачите си. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР