Крилото на Барселона Рафиня призна, че е впечатлен от работната

...
Крилото на Барселона Рафиня призна, че е впечатлен от работната
Коментари Харесай

Рафиня: Левандовски ме вдъхновява

Крилото на Барселона Рафиня призна, че е впечатлен от работната нравственос на своя съотборник Роберт Левандовски. Бразилецът изобщо не е очаквал 34-годишният нападател да е в толкоз добра форма и да работи толкоз крепко в тренировките и в мачовете.

" Казвам ви истината. Имайки поради, че той към този момент е на сериозна възраст, нямах огромни упования към него. Но откогато пристигна тук, във всяка подготовка е необикновен. Никога не е удовлетворен от себе си, постоянно дава най-хубавото, на което е кадърен. Тича доста, оказва помощ в защита, движи се по целия терен, умее да играе с глава, може да бележи и с двата крайници, просто е неповторим. Когато си на 25 години и работиш крепко, си мислиш, че си най-хубавият, само че след това виждаш един човек на 34 години, който е прави невероятни неща всеки ден и това е изумително. Вдъхновява ме с метода, по който работи ", показа Рафиня пред " Глобо Еспорте ".

След това той разяснява представянето на Барса досега през сезона.

" Смятам, че свършихме чудесна работа. Не успяхме да продължим напред в Шампионската лига, само че в шампионата вървим доста добре, а през пролетта ще играем в Лига Европа... Клубът минава през сложен интервал, само че единствено от нас зависи да променим това ", съобщи бразилецът.

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР