Крилото на Арда Кърджали Иван Коконов прие с усмивка своята

...
Крилото на Арда Кърджали Иван Коконов прие с усмивка своята
Коментари Харесай

Иван Коконов: Очаквах дори по-силен старт от Арда

Крилото на Арда Кърджали Иван Коконов одобри с усмивка своята премия за Играч на мача при 3:1 на открито против Витоша Бистрица в 4-ия кръг на шампионата и съобщи, че не е сюрпризиран от обстоятелството, че до този миг новакът в елита не познава усета на провалянето. 27-годишният състезател съобщи, че е очаквал даже по-сериозен точков актив от своя отбор.

„ Благодаря първо за премията. Днес Витоша ни даде огромен отпор, играха много нападателно против нас. А ние първото полувреме не подходихме по най-хубавия метод. След почивката вдигнахме малко оборотите и победихме”, разяснява Коконов, който осъществя втория гол за кърджалии, разписвайки се от дузпа.

„ Старши треньорът ни сподели на почивката какво би трябвало да подобрим – експанзията, да излезем малко по-напред и да нападаме повече по фланговете. Опитахме да го създадем, имаше някакъв резултат, само че може и още по-добре.”

„ По-добре се усещам, само че не може още да се каже, че съм в оптимална форма. Надявам се по този начин с мачовете и времето да я реализира.”

„ Очаквах подобен мощен старт, бях го споделил и на момчетата преди началото. Казах им, че чакам най-малко 10 точки. Е, не успяхме, 8 са в този момент, само че ще надграждаме и нека печелим по повече точки.”

„ Да, ще бъдем домакини против Локомотив Пловдив на техния стадион, само че в баражите и мача против Берое показахме, че там може да играем добре. Надявам се в този момент против Локомотив, които мисля, че ще имат доста аудитория, нека да продължим по същия метод и да победим”, приключи Коконов.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР