Крилото на Англия Букайо Сака имаше много важна роля за

...
Крилото на Англия Букайо Сака имаше много важна роля за
Коментари Харесай

Сака: Дано запазим доброто настроение до края на сезона

Крилото на Англия Букайо Сака имаше доста значима роля за успеха с 2:0 над Украйна. Той асистира за първия и самичък означи втория гол в мача. След срещата той съобщи, че се забавлява на терена и се надява положителното въодушевление да се резервира до края на сезона.

" Това в действителност бе измежду най-хубавите ми голове за Англия. Още щом топката се отдели от крайници ми, знаех, че ще влезе. Джордан Хендерсън ми подаде и още незабавно знаех, че ще шутирам. Отборът се показа чудесно и сме щастливи, че взехме трите точки. Смятам, че получавах топката на рискови позиции и организирахме хубави офанзиви, тъй че съм удовлетворен от представянето си. Някои от момчетата желаеха да се разпишат, като да вземем за пример Мадисън, който игра доста мощно и заслужаваше да означи. Смятам, че играхме доста зряло. Няма по какъв начин след тези мачове да си кажем, че към този момент сме на европейското. Първо би трябвало да се класираме. Футболът е занимателен и постоянно е било по този начин. Надявам се това положително въодушевление да се резервира до края на сезона ", съобщи Сака.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР