Крилото Мемфис Депай блести все по-ярко с екипа на Олимпик

...
Крилото Мемфис Депай блести все по-ярко с екипа на Олимпик
Коментари Харесай

Провал в Юнайтед, тотален хит в Лион – каква е тайната?

Крилото Мемфис Депай свети все по-ярко с екипа на Олимпик Лион в последно време. Холандецът заби следващия си значим гол при 3:2 над Олимпик Марсилия в Лига 1 и към този момент има 18 гола и 18 асистенции в тъкмо 60 дуела за „ хлапетата”. Самият холандец даде доста простичко пояснение за внезапния контрастност в представянето му в този момент и в предходния му отбор – Манчестър Юнайтед.

Отритнат от Жозе първи в листата на Милан

24-годишният футболист мина при „ алените дяволи” през лятото на 2015 година и очакванията към него бяха огромни. Въпреки мощното начало последователно Депай загуби доверието на тогавашния ментор Луис ван Гаал, а след идването на Жозе Моуриньо обстановката не се промени изключително. Така през януари предходната година футболистът бе продаден на Лион, като „ алените дяволи” въпреки всичко си резервираха уговорка за назад откупуване.

Депай разкри, че макар компликациите, в никакъв случай не се е съмнявал в качествата, с които разполага. А в Лион те изпъкват по най-хубавия метод. „ Знам по какъв начин се получават нещата във футбола. Аз съм индивидът, който отнася всички удари. Хората приказват: „ Мемфис е вманиачен, Мемфис това,Мефмис онова”…”, показа острието.

Бивш състезател на Юнайтед: Вярвам, че мога да заиграя в Реал Мадрид

„ Аз не мога да бъда различен с изключение на Мемфис. Опитах това и не бях благополучен със себе си. В Манчестър не бях благополучен със себе си.”

„ Как някой може да стане популярен футболист, в случай че не се харесва? Гледах се в огледалото и не бях благополучен, бях печален. Сега още веднъж мога да показвам себе си.”

„ Честно казано, във връзка с качества не ми липсва нищо, с цел да бъда най-хубавият в света. Не съм нахален, просто може би се нуждая от малко повече постоянство”, добави Депай.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР