Крилото Демирай Грей от Сити не може да се пребори

...
Крилото Демирай Грей от Сити не може да се пребори
Коментари Харесай

Роджърс за Грей: Може би е по-добре да започне другаде

Крилото Демирай Грей от Сити не може да се пребори за място в титулярния състав и евентуално ще напусне британския тим в края на сегашния сезон, съобщи мениджърът на " лисиците ". 24-годишният Грей има 168 мача с екипа на Лестър във всички шампионати след прехвърлянето си от през 2016 година. През сегашния сезон крилото не влиза постоянно в проектите на Роджърс.

" Ясно е, че Демирай желае да си тръгне. Той тренира извънредно старателно, цялостен експерт е. Намира се в интервал от кариерата си, в който не може да стои на едно място. Може би е по-добре за него да стартира още веднъж на друго място. До последния му ден тук, той постоянно ще има уважението ми. Никога няма да го изключвам от състава, само че за момента като че ли е ясно, че ще бъде друга през идващия шампионат ", безапелационен е Роджърс.

Лестър се намира на четвъртото място в класирането във Висшата лига, на три точки след водача. В неделя " лисиците " ще играят вкъщи против. Демирай Грей е някогашен младежки и юношески национал на Англия.
Премиър лийг 12 кръг, неделя 13 декември  Лестър Сити 21:15предстои  Брайтън
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР