Крилото Даниел Кутев вече е футболист на Родопа (Смолян) и

...
Крилото Даниел Кутев вече е футболист на Родопа (Смолян) и
Коментари Харесай

Родопа привлече Даниел Кутев

Крилото Даниел Кутев към този момент е футболист на Родопа (Смолян) и през актуалният сезон ще играе за тима в Трета лига - Югоизточна група. Кутев се контракти с управлението на отбора от Смолян през седмицата и през днешния ден ще играе в домакинската среща на отбора против " Левски " - Карлово, похвалиха се на клубната страница.

Родопа има две провали в първите си два мача от новия сезон, заема последното място и към момента няма маркиран гол. Така задачата на новото попълнение е да вдигне качеството на офанзивата.

Кутев е роден в Златоград и е младеж на Векта (Пловдив), само че се мести в Гърция и изначало рита в ниските районни дивизии от другата страна на българо-гръцката граница. Забелязан е обаче от скаут на елитният " Шкода " (Ксанти), които подписват контракт с него. Но не съумява да се наложи и е преотстъпван на разнообразни тимове.

Пред 2016 година крилото заиграва за " Ботев " (Пловдив), след края на акцията техничарят още веднъж подписва с Нестос Хрисопули. А по-късно с " Витоша " (Бистрица), когато отборът стартира да играе в Първа лига. 29-годишният състезател остава там до преди дни, където след разтрогването на контракта си идва още веднъж в Смолян.

Новото попълнение би трябвало да размени напусналия Георги Чакъров, който си потегли от " Родопа-Смолян ".
Мачът сред " Родопа-Смолян " и " Левски " - Карлово е през днешния ден от 18 часа на Стадион " Септември ", в кв. " Райково ".
Главен арбитър на мача е Валентин Железов с помощници Младен Вълчев и Ганчо Джевлеков, и тримата от Бургас. 4-ти арбитър е Петър Мечев от Пловдив, а пратеник е Радослав Фисински от Смолян, който е и ръководител на Областният футболен съюз.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР