Крило на ПАОК: Трудно е, Левски е добър, но няма

...
Крило на ПАОК: Трудно е, Левски е добър, но няма
Коментари Харесай

Луческу за феновете на Левски: Знам колко трудно е за даден отбор да се изправи срещу такава публика

 Крило на ПАОК: Трудно е, Левски е добър, само че няма да се предадем Крило на ПАОК: Трудно е, Левски е добър, само че няма да се предадем
Запитан какво ще бъде равнището на компликация на този мач поради богатия му опит във футбола, Луческу отговори: " Много високо ".

" Никога не съм казвал, че ще бъде елементарно. Подчертах и след първия мач, че загубихме психическата борба. Това бе първи формален дуел, играхме в друга страна и футболистите ни се бяха събрали скоро. Вкараха ни в 40-ата секунда и нещата потеглиха зле. Знаете, че нашият жанр е тотално друг ", продължи той по време на конференция преди мача.

" Надявам се почитателите да ни оказват помощ и да притиснат противника. Това се случи на нас в първия мач и знам какъв брой мъчно е за даден тим да се изправи против такава аудитория.

Нужно ни е всичко, което може да ни помогне. Времето е наш съдружник, когато приказваме за целия сезон, само че не и в този мач. Трябва да бъдем бързи и да играем като тим. Трябва да бъдем съсредоточени, да не губим топката и постоянно да взимаме по-доброто решение от противника.

" Титулярният състав ми е явен. Мач обаче се печели с всички футболисти. Важни са и тези, които ще влязат като запаси ".

През последните дни се появиха разнообразни информации, че преотстъпеният от Парма - Ясмин Куртич, който игра близо 30 минути на " Герена ", може да напусне ПАОК и да бъде трансфериран в различен италиански клуб. Луческу обаче счита, че това няма да се случи.

" Ясмин бе един от най-хубавите ни футболисти предишния сезон и има огромен принос за достиженията ни. Той е тук, изцяло стимулиран е и желае да бъде част от този тим ", сподели още Луческу.

В първия мач халфът Халед Нарей и нападателят Брендън Томас влязоха в игра през второто полувреме, до момента в който Диего Бисесвар въобще не пътува за София. Те обаче са разполагаем на Луческу за ответния дуел в Атина.

" За тях не желая да давам елементи, само че е ясно, че тази една седмица им даде повечко време да се приготвят физически и да упражняват. Утре всички би трябвало да се държат като тим и да създадат всичко по силите си, с цел да извърнат резултата в наша изгода ", приключи румънецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР