Крилата на Лос Анджелис Лейкърс и Бруклинс Нетс - ЛеБрон

...
Крилата на Лос Анджелис Лейкърс и Бруклинс Нетс - ЛеБрон
Коментари Харесай

ЛеБрон Джеймс и Кевин Дюрант водят в гласуването за Мача на звездите

Крилата на Лос Анджелис Лейкърс и Бруклинс Нетс - ЛеБрон Джеймс и Кевин Дюрант, не престават да водят в гласуването за идния на 7 март " Мач на звездите " в Националната баскетболна асоциация. Това демонстрират вторите междинни резултати, оповестени от Лигата.

Джеймс е с най-вече гласове от играчите в Западната конференция с над 4,3 милиона вота. Втори измежду нападателите е центърът на Денвър Нъгетс Никола Йокич с малко над 3 милиона гласа, а място в стартовата петица към този момент задържа и крилото на Лос Анджелис Клипърс Кауай Ленард с близо 2,5 милиона вота.

Сред гардовете на Запад първи и втори са Стеф Къри от Голдън Стейт Уориърс и Лука Дончич. Къри има над 4 милиона гласа, до момента в който Дончич е с към 2,5 милиона.

На Изток първи с 4,2 милиона гласа е Дюрант, следван от крилото на Милуоки Бъкс Янис Антетокунбо с 3,2 милиона и центъра на Филаделфия 76ърс Джоел Ембийд с 3 милиона.

Лидерът при реализаторите в НБА този сезон Брадли Бийл от Вашингтон Уизардс е първи при гардовете с 2,5 милиона гласа, следван от гарда на Бруклин Кайри Ървинг с 2,1 милиона.

" Мачът на звездите ", който тази година ще се организира в обичайния формат сред Източна и Западна конференция, ще се състои в Атланта.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР