Крила за живот“ - или какво може всеки от нас

...
Крила за живот“ - или какво може всеки от нас
Коментари Харесай

Крила за живот или как хиляди бягат за тези, които не могат

„ Крила за живот “ - или какво може всеки от нас да направи, с цел да помогне за един свят, в който за хората с гръбначни увреждания да има повече вяра.

На 6-май 14:00 часа (местно време, София) на доста места по света ще започват хиляди хора, обединени от самодейността Wings for Life World Run.

Събраните средства с помощта на тази самодейност се влагат във водещи международни университети и научни звена, с цел да бъдат открити способи хората с гръбначни увреждания да заживеят пълностоен живот и тези болести да станат лечими. 

Всяка година заради произшествия и произшествия доста хора получават увреждания, които трансформират живота им и ги лишават от благоприятни условия за свободно придвижване. Всеки от нас би могъл да помогне за бъдеще, където гръбначните болести да бъдат лечими и да не са дефинитивна диагноза.

Ако желаете да се включите и Вие към самодейността „ Крила за живот “ имате доста благоприятни условия да го извършите:

- Можете да дарите средства

- Можете да се включите в тичане някъде по света (вижте по-долу по кое време и по какъв начин се организира)

- Можете да подарите ваучер на някой Ваш другар, с цел да се включи в бягането някъде по света

- Можете да закупите продукт от сбирките на Световните бягания (тук:)

- А също по този начин, в случай че желаете, можете да създадете и личен тим за присъединяване във Wings for Life или да организирате лична акция за набиране на средства, която да разпространите във Вашите среди, Вашата компания, измежду Вашите другари.



Как тъкмо става присъединяване в бягането или технология за присъединяване?

- Най-масовият международен маратон няма крайна линия!

- Може да се бяга на всички места.

- Включването в световното събитие е повече от елементарно. Всичко, което би трябвало да извършите е да свалите мобилното приложение Wings for Life World Run App (достъпно за Andorid и iOS). С негова помощ можете да бягате независимо, да се присъедините към тим или да създадете собствен личен, към който да каните другари, познати или изцяло непознати от всички точки на света.

- Бегачите са преследвани от " коли-ловци ", които потеглят 30 мин. след началото на надпреварата с 15 км/ч и последователно подвигат скоростта, до момента в който и последният бегач не бъде хванат.

Какво до момента е постигнала самодейността „ Крила за живот “? 

Над 400 хиляди са бягали за идеята. Над 20 милиона евро до момента са събрани. 193 народи са взели присъединяване. Общо изминатата отдалеченост от участниците е 4 276 640 км.

Wings for Life приема кандидатури за финансиране на изследвания в региона на гръбначните болести от целия свят.

Всеки, който възнамерява изследване, което може да бъде от изгода за милионите хора по света, наранени от болести на гръбначния дирек, може да кандидатства. Повече информация по какъв начин става това, можете да намерите тук.

Към момента Wings for Life финансира 82 проучвателен плана в международен мащаб. Информация за всички тях можете да получите благодарение на картата тук.

Тази карта Ви демонстрира всяко място по света, на което се организират изследвания. Можете да прочетете повече и за ръководещия го експерт, както и напредъкът, реализиран досега.



Бягайте за тези, които не могат!
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР