Криейки се зад Украйна, управляващата коалиция все повече отстъпва от

...
Криейки се зад Украйна, управляващата коалиция все повече отстъпва от
Коментари Харесай

Радев пренасочи атаката: Властта използва Украйна като спасителен пояс за управленската си немощ

„ Криейки се зад Украйна, ръководещата коалиция от ден на ден отстъпва от редица значими европейски полезности. Върховенство на правото, а не неговото тъпчене, битка с корупцията, а не нейната протекция, бистрота, а не подмолния, повишение на стандарта на живот на хората, а не тяхното плячкосване и доста значимо отговорност пред гласоподавателя, а не неговата машинация “, съобщи президентът Румен Радев в Бургас.

 

„ Има доста митинги. Има митинги против войната, има обществени митинги, има митинги против бюджета, против политиката на приходите. България е демократична страна и всеки има право да стачкува. Въпросът е митингите да водят до някакъв резултат “, разяснява той по отношение на готвения митинг пред президентството поради думите му, че Украйна упорства да води войната, стартирана от Русия, съобщи БГНЕС.

 

Според Радев тематиката Украйна се експлоатира като избавителен пояс, с който да се отклони вниманието на хората от това, че ръководещите нямат „ визия, стратегия и действителни дейности “.

 

„ Това криене зад Украйна може да работи, само че за известно време, тъй като проблемите се натрупат “, предизвести той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР