Криейки се зад институции и медии председателят на парламентарната група

...
Криейки се зад институции и медии председателят на парламентарната група
Коментари Харесай

Пеевски прехвърли на медии и служби - да кажат за кещ-а на президента

Криейки се зад институции и медии ръководителят на парламентарната група на Движение за права и свободи - глобеният по " Магнитски " Делян Пеевски още веднъж реши да нападна Румен Радев. Понеделнишки, рано сутринта, от пресцентъра на партията разпространиха повтаряне на към този момент на два пъти отправените от Пеевски завоалирани обвинявания против президента, до момента устно в следената среда на Народното събрание, където публицистите имат стеснен достъп, а събеседникът си потегля при неуместните въпроси. Така през миналите дни, до момента в който течеше процедурата по избора и клетвата на Десислава Атанасова и Борислав Белазелков, атакувани от Радев, в това число в Конституционния съд, Пеевски показва своята хиперактивност, отправяйки обвинявания към " Дондуков " 2, че е " тъмна институция, цялостна с доста кеш ". Бе свикан като е споделил " А ", да каже и " Б " - да заяви пред виновните институции с каква информация разполага за такива съществени обвинявания. Вместо това той се скри зад публицистите и службите - да кажели те.

Същото прави Пеевски и с новото партийно известие, което допуска се би трябвало да зададе звук за политическия дискурс за седмицата.

" Защо прокуратурата и службите не подхващат или не оповестяват данните за инспекции и каузи по случаи с висока социална сензитивност, свързани с президентската администрация, макар многочислените медийни изявления и обществено оповестени сигнали. Това запитване насочи към Главния прокурор, Главния секретар на Министерство на вътрешните работи и шефовете на ДАНС и Комисията за противопоставяне на корупцията ръководителят на ПГ на Движение за права и свободи Делян Пеевски " - четем в (Правописът с основните букви е автентичен, б.р.).

Той упорства способените органи да осведомят за сигнали, данни и ход на преписки от последните три години, за които неведнъж е писано и говорено в общественото пространство. Скандалните разкрития, поради които Пеевски дефинира президентството като " тъмна институция, цялостна с доста кеш "  станаха известни като Кешгейт - пътят на Копринката на името на президентския консултант Николай Копринков. (Всъщност, " Кешгейт " е измислено в този момент от пресцентъра  на Движение за права и свободи - евентуално предстои да стане " известно ", б.р.)

Преди седмица Делян Пеевски разгласи, че ще търси информация за " пътя на Копринката "  и така наречен " Касиери "  на президента, както и за ролята на Николай Копринков и Сотир Ушев по време на служебните държавни управления на Румен Радев - затвърждават от пресцентъра.

Днес той натъртва, че просто задавал въпроси. " Тъмнината ще свърши ", представен е на финала Пеевски с новия си обичан слоган след " Най-доброто следва ".
Подкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР