Крейг Ревел Хорууд от Strictly Come Dancing призна, че има

...
Крейг Ревел Хорууд от Strictly Come Dancing призна, че има
Коментари Харесай

Крейг Ревел Хорууд разкрива проблеми с финала на Strictly Come Dancing `Не знам защо го правим`

Крейг Ревел Хорууд от Strictly Come Dancing призна, че има проблем с финала и даже не знае за какво шоуто шефовете не престават да се придържат към дългогодишната традиция.

58-годишният е най-дългогодишният арбитър в шоуто на BBC, защото австралийско-британският хореограф е в Strictly от началото на шоуто през 2004 година Подготвяйки се за тазгодишния край, който ще се състои в събота, Крейг показа мислите си за блестящото годишно събитие и също по този начин разкри, че има проблем с шоуто.

Говорейки в Good Morning Britain в петък, съдията с ядовит език даде обещание на почитателите на Strictly, че ще бъде положително шоу, до момента в който Боби Брейзър, Ели Лийч и Лейтън Уилямс се борят за стремежи трофей с блестяща топка. „ Това е положително шоу. Но резултатите ми на следващия ден не се броят, всичко зависи от необятната аудитория. Не знам за какво би трябвало да вкарваме, това е за тенденция “, оплака се той.

„ Не разпределям десетки щеш не щеш. Десетката би трябвало да е впечатляваща и да си заслужава “, изясни Крейг, до момента в който разкриваше стро...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР