Кресна. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията

...
Кресна. Заместник-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на партията
Коментари Харесай

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов се срещна с общинското ръководство на партията в Кресна

Кресна. Заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов се срещна с общинското управление на ГЕРБ-Кресна. Това оповестиха от пресцентъра на партията . На срещата участваха регионалният координатор на ГЕРБ-Благоевград и депутат Даниела Савеклиева и депутатите от ГЕРБ Александър Мацурев, Стефан Апостолов и доктор Емил Тончев. На събитието бе разисквана настоящата политическа конюнктура в страната и идните следващата година локални и европейски избори.
По време на диалога Цветан Цветанов посочи, че страната е стопански постоянна, стопанската система бележи растеж и приходите се покачват. „ Учителите са задоволени от нарастването на заплатите им и признават, че младите към този момент демонстрират по-голям интерес към учителската специалност ”, показа Цветан Цветанов. Той означи, че доверието към ГЕРБ нараства, тъй като партията извършва предизборните си обещания. Заместник-председателят на ГЕРБ прикани представителите на общинското управление на партията в Кресна да бъдат медиатори на триумфите на държавното управление на Бойко Борисов и ръководещото болшинство в Народното събрание. „ Популизмът на нашите съперници се преодолява единствено с обстоятелства “, изясни Цветанов.
Областният координатор на ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева показа новото общинско управление. За общински началник е определена Валентина Таскова, а за учредителен секретар Георги Георгиев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР