Кресна. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разговаря днес

...
Кресна. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разговаря днес
Коментари Харесай

Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов разговаря с изпълнителния директор на „Енергоремонт” – Кресна Стефан Дончев

Кресна. Председателят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов беседва през днешния ден със Стефан Дончев, който е изпълнителен шеф на едно от най-големите предприятия в област Благоевград - „ Енергоремонт ” – Кресна. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Дончев посрещна Цветан Цветанов и депутатите от ГЕРБ - Благоевград в кабинета си, като измежду обсъжданите тематики бяха проблемите пред бизнеса и опциите за финансиране по европейските стратегии на дребните и междинни предприятия в новия програмен интервал.
Цветан Цветанов и Стефан Дончев се сплотиха към мнението, че изпълненото от ГЕРБ заричане да се построи Автомагистрала „ Струма ” е извънредно значимо за развиването на района, тъй като се усъвършенстват изискванията за бизнес и туризъм. Домакинът посочи, че за първи път политик идва в „ Енергоремонт “ за два пъти в границите на половин година и то в случай, че няма избори.
Стефан Дончев изиска да се провежда среща на национално равнище, на която представители от всички сфери на бизнеса да разясняват новите благоприятни условия за развиването на металургията, леярството и др.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР