Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави

...
Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави
Коментари Харесай

Борисов: Крещящо е мълчанието на Радев и новите партии за решенията на Русия

Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев , на депутата Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това разяснява министър председателят в оставка Бойко Борисов във връзка решението на Русия да забрани влизането на 8 жители на Европейски Съюз на територията на Руската федерация, измежду които са ръководителят на Екологичен потенциал - Давид Сасоли, заместник-председателят на Европейската комисия - Вера Юрова и основният прокурор на Берлин - Йорг Раупах. Вчера Борисов съобщи, че държи на европейската взаимност и поддържа позицията на Европейски Съюз против решението на Русия.

Премиерът в оставка бе на визитата на Семинарията в София, където се срещна със свещеници.

Той разяснява, че сега се прави " мръсната работа на кандидат-президента Радев ".

" Един месец и нещо сме в оставка. Нарочно се мотаят, с цел да може да свършат мръсната работа на кандидат-президента Радев - да има лична ЦИК. Като кандидат-президент той да прави изборите. Нарочно, и ни държат. Наглост - ние сме уволнени от тази там..., хайде да не ги наскърбявам. А в това време споделят - Борисов , продължава да ръководи ".

" На фона на всичко това и нашата поддръжка е крещящо към този момент мълчанието на кандидат-президента Радев , на депутата Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Докато ние сме работили по тях. Иначе обичат да се изричат ", съобщи министър председателят.

Борисов разяснява и политическите си съперници от Българска социалистическа партия, които през вчерашния ден взеха решение да върнат третия мандат за сформиране на държавно управление.На конгрес имаме решение ГЕРБ да не прави коалиция с Българска социалистическа партия, тъй че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в реторика, когато знае, че това е невероятно, сподели Борисов.

Определи това, че държавното управление в оставка продължава да работи като " безочливост ".

" Нарочно ни държат. Представяте ли си каква безочливост! От повече от един месец сме уволнени... и в това време споделят, че Борисов продължава да ръководи. Но началникът горе добре им го е споделил: Прости им Господи, те не знаят какво вършат. Като не знаят какво вършат, би трябвало да им прощавам
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР