Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави

...
Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави
Коментари Харесай

Борисов: Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Радев за руското решение

Крещящо е мълчанието на кандидат-президента Румен Радев, на депутата Слави Трифонов, на Христо Иванов и Атанас Атанасов. Това разяснява министър председателят в оставка Бойко Борисов във връзка решението на Русия да забрани влизането на влизането на осем жители на Европейски Съюз на територията на Руската федерация, измежду които са ръководителят на Екологичен потенциал - Давид Сасоли, заместник-председателят на Европейската комисия - Вера Юрова и основният прокурор на Берлин - Йорг Раупах. Вчера Борисов съобщи, че държи на европейската взаимност и поддържа позицията на Европейски Съюз против решението на Русия.

Борисов разяснява и политическите си съперници от Българска социалистическа партия, които през вчерашния ден взеха решение да върнат третия мандат за сформиране на държавно управление.

Имаме решение на конгрес на ГЕРБ да не прави коалиция с Българска социалистическа партия, тъй че уважаемата колежка Нинова да не ни вкарва в реторика за коалиция, безапелационен е Борисов.

Той разяснява, че сега се прави " мръсната работа на кандидат-президента Радев ".

Определи това, че държавното управление в оставка продължава да работи като " безочливост " - ние сме уволнени, а в това време споделят, че Борисов продължава да ръководи.

Прости им Господи, те не знаят какво вършат, добави Борисов, който в утрото на Великден беше на посещаване в Семинарията и беседва с духовници.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР