Крепост срещу миграцията в ЕвропаВиена спира парите за УкрайнаAнтиглобалистката Австрийска

...
Крепост срещу миграцията в ЕвропаВиена спира парите за УкрайнаAнтиглобалистката Австрийска
Коментари Харесай

Австрия намери лекарство срещу глобализма

Крепост против миграцията в Европа
Виена стопира парите за Украйна

Aнтиглобалистката Австрийска партия на свободата (АПС) е на път да си обезпечи победа с рекорден резултат на идния в неделя парламентарен избор, демонстрират изследванията.

Поскъпването на разноските за живот и стягането на режима за имиграцията са главните въпроси, които вълнуват гласоподавателите в Австрия. Към тази проблематика напоследък се прибави и тематиката за сигурността предвид на зачестилите закононарушения от мигранти.

Партийният началник на АПС Херберт Кикъл е ослепителен критик на Европейски Съюз, а по-рано тази година той подписа съюз с унгарския министър председател Виктор Орбан, с който споделят доста общи политики.

Смятан от мнозина в демократичния политически набор за прекомерно непосредствен до Русия, 55-годишният Кикъл дава обещание да спре всякаква военна помощ за Украйна, написа в. “Таймс ”.

АПС, стожер на европейската дясна политика, е учредена през 1956 година от някогашни нацисти и офицери от Секретен сътрудник. Но точно провокативните лозунги на Кикъл помогнаха на партията да се ребрандира през 90-те години на предишния век - и помогнаха на някогашния ѝ водач Йорг Хайдер да бъде определен за губернатор на Каринтия и да взе участие в съдружен кабинет през 2000 година

В своята предизборна стратегия АПС дава обещание да трансформира Австрия в “крепост ” против миграцията и обвързваните с нея рискове. Партията дава обещание да пази свободата и християнските корени на Европа и промотира фамилията като “съюз сред мъж и жена ”.

Австрия желае Европа на нациите и свободата, а не на инфектирани с глобализъм институции, които прокарват “принудителен мултикултурализъм и всеобща миграция ”, споделя партията.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР