Кремонезе претърпя поражение с 0:1 от Тернана у дома на

...
Кремонезе претърпя поражение с 0:1 от Тернана у дома на
Коментари Харесай

Кремонезе и Вальо Антов с неприятна издънка в битката за Серия А

Кремонезе претърпя проваляне с 0:1 от Тернана вкъщи на стадион " Джовани Дзини " в мач от 33-ия кръг във второто равнище на италианския футбол Серия Б. Българският национал Валентин Антов направи добър, като изигра цялостни 90 минути за своя отбор.

Домакините от Кремонезе поведоха още в 13-ата минута посредством Франк Цаджут. Три минути по-късно обаче Тернана съумя да възвърне паритета, откакто Андреа Фавили се възползва от асистенцията на Гастон Перейро, с цел да опъне мрежата зад Джанлука Саро. Гостите от Тернана реализира цялостния поврат в шестата минута на добавеното време, когато Филипо ди Стефано шокира отбраната на Кремонезе.

Тимът на Валентин Антов остава на 3-то място във краткотрайното класиране в Серия Б с актив от 59 точки, като изостава на 5 точки от втория Комо. Тернана пък се намира на 15-та позиция с 36 точки.

В различен мач, който се изигра по същото време Фералпизало и Козенца приключиха при резултат 2:2, а младежкият национал Димо Кръстев остана неизползвана запаса за домакините.
 Радослав Цонев с първи гол за Тобол
Радослав Цонев с първи гол за Тобол

Първото попадение на Цонев за отбора към този момент е факт
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР