Кремонезе отстрани Читадела след успех с 2:1 в продължения в

...
Кремонезе отстрани Читадела след успех с 2:1 в продължения в
Коментари Харесай

Кремонезе си уреди среща с Рома, Антов не игра

Кремонезе в профил Читадела след триумф с 2:1 в продължения в среща от втория кръг на шампионата за Купата на Италия и се класира за осминафиналите. Българинът Валентин Антов не бе в групата на кремонци за мача, защото получи отмора от старши треньора Джовани Стропа.

Редовното време на дуела завърши при резултат 1:1 след попадения на Андреа Бертолачи в 48-ата минута за домакините от Кремонезе и на Алесио Вита за Читадела в 83-ата. Гостите играха с човек по-малко от 53-ата минута поради втория жълт и надлежно червен картон на Доменико Фраре.

Победният гол в срещата сред двата отбора от италианската Серия Б бе дело на Масимо Кода в първата минута на добавеното време на продължението.

Следващият противник на Кремонезе ще бъде Рома.

В различен мач от втория кръг на шампионата елитният Салернитана се наложи с 4:0 като хазаин на втородивизионния Сампдория и си уреди конфликт с Ювентус на осминафиналите.

За Салернитана се разписаха Чуквубуикем Иквуемеси в 28-ата минута, Лум Чауна в добавеното време на първата част и в 67-ата минута и Джоване Кабрал в 86-ата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР