Кремена беше абсолютно адекватна. Заклевам ви се в най-святото -

...
Кремена беше абсолютно адекватна. Заклевам ви се в най-святото -
Коментари Харесай

Майка На Борислав, Който Преби До Смърт Кремена Вбеси Цяла България С Думите Си

" Кремена беше безусловно съответна. Заклевам ви се в най-святото - в сина си. Защото споделиха, че надали не аз съм я прескочила и съм излязла ", сподели майката на обвинения Силва Ангелова.

Силва споделя, че е видяла обърната масата за хранене и два стола, а Кремена имала единствено дребна рана на горната джука.

" Но това не значи, че е в беззащитност. След като беседва с мен. Ние тръгнахме, тя по този начин блъсна външната врата, тъй като е железна, ние бяхме в асансьора, и се заключи ", сподели още Силва.

Тя изясни, че откакто със сина си пристигнали в дома й, Борислав провел няколко диалога по телефона с Кремена.

" И той споделя Кремена, ще се забележим с теб във вторник на делото. Това бяха последните... и аз го чух това ", разяснява майката на обвинения.

" Има огромна възможност това да не е мястото на престъплението. Местопрестъплението да бъде на друго място. Т.е. след излизането на Борко с майка му от жилището, Кремена напълно умерено е могла да излезе някъде ", съобщи Енчо Енчев, юрист на Борислав

Майката на Борислав твърди, че пред нея в никакъв случай не било имало спорове сред двамата. Разбрала за развода едвам десетина дни преди съдбовната вечер.

Заключението на правосъдната експертиза е, че дамата е умряла от солиден кръвоизлив в мозъка след голям брой удари в главата, а съгласно прокуратурата тезата на отбраната, че може сама да е излязла, е несъстоятелна.

Определението на Апелативния съд Борислав да остане непрекъснато в ареста е дефинитивно.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР