Кремът за лице е един от основните продукти за грижа

...
Кремът за лице е един от основните продукти за грижа
Коментари Харесай

Как правилно се нанася хидратиращ крем

Кремът за лице е един от главните артикули за грижа за кожата. Кремът подхранва кожата, попълня изгубената влага, изглажда бръчките. В взаимозависимост от вашия вид кожа, можете да изберете подобаващия за вас крем. За мазна кожа матиращият крем ще бъде положително решение, за сухата кожа - подхранващ. Всичко зависи от самостоятелните потребности на кожата.

Не е задоволително единствено да си купите дневен или нощен крем, би трябвало да знаете по какъв начин да го употребявате вярно.

Доста постоянно се slucvа следната обстановка: купили сте подобаващ крем, употребявате го от много време, само че към момента няма резултат. Въпросът тук не е в крема, а в невъзможността да го употребявате. Но не се отчайвайте - това умеене може елементарно да се придобие.

Има три съществени правила за грижа за кожата на лицето:

- Почистване.

- Тонизиране.

- Овлажняване.

След като към този момент сте си закупили най-подходящия за вас хидратиращ крем, остава ви единствено да го приложите вярно върху вашата коя, с цел да има прелестен резултат.

Техника на приложение
 Кои зодии се грижат прекомерно доста на външния си тип? Кои зодии се грижат прекомерно доста на външния си тип?
Има хора, които обръщат доста повече внимание на външния си тип от останалите. За тях споделяме, че са суетни, че се глезят прекомерно мно...

Масажните линии са разпръснати по цялото ни тяло, те са и по лицето. Общо предписание е кремът да се популяризира от центъра към външните ръбове на лицето. Ако се движите против посоката на линиите - т.е. извън към центъра - рискувате да се сдобиете с бръчки, защото кожата ще се разтегне.

И по този начин, по какъв начин можете да нанесете крема малко по малко, с цел да видите скоро резултата?

- Първо би трябвало да почистите лицето си. Забравете за сапуна, използвайте пяна и хидрофилни масла.

- Изплакнете щедро всички почистващи препарати дружно с остатъците от грим.

- Използвайте хартиена забрадка. Важно: кърпата би трябвало да е хартиена / за еднократна приложимост, тъй че върху нея да не се развиват бактерии. Но най-хубавият вид е да оставите лицето си да изсъхне независимо.
 Излекувайте възпалените синуси и гнойната ангина с този мас! Излекувайте възпалените синуси и гнойната ангина с този мас!
Тази остаряла, само че ефикасна рецепта за мас, лекуващ възпалените синуси и гърло, ще е вашето избавление при идващия път, в който изпитва...

- След като лицето ви изсъхне, изстискайте малко крем върху ръката си. Опитайте се да не изваждате крема от опаковката с пръсти, защото това ще повреди продукта.

- Дръжте крема на ръката си, тъй че да доближи телесна температура, тъй че той ще се всмуква доста по-добре.

- Когато кремът е подготвен, нанесете го върху лицето по масажните линии. Но във всеки случай не нанасяйте елементарен крем върху зоната към очите: тази област е доста сензитивна и тънка кожа. По-лека текстура е основана особено за грижа за тази област.

Запомнете: главното е освен да знаете техниката, само че и да употребявате продукта постоянно, защото заради мекия резултат на множеството домашни средства те имат кумулативен резултат. Трябва да употребявате хидратиращ крем постоянно, с цел да постигнете най-положителен резултат.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР