Кремълският наместник у нас Костадин Костадинов обяви, че ще призове

...
Кремълският наместник у нас Костадин Костадинов обяви, че ще призове
Коментари Харесай

Радев ли го прати да крещи на пощада!? Копейката насъсква за военен преврат

Кремълският наместник у нас Костадин Костадинов разгласи, че ще призове всички български военнослужещи да не извършват заповедите на постоянния кабинет, при положение, че той реши да подари оръжие на Украйна. „ В момента, в който предателите като Тодор Тагарев и еничаря Николай Денков решат да пратят тежко въоръжение, ние не просто няма да допуснем то да излезе не от границата на страната, а на поделенията.
И призоваваме българските военни да не извършват заповедите им “, кресна Копейкин от задръстения от псевдонационалистическата му „ Възраждане “ Орлов мост.
Символът на свободата и демокрацията бе окупиран от белите флагове на партията му в митинг сякаш против американската агитация и за „ мир “ и „ невъвличането на България във войната “.
Според Костадинов янките провели прелом у нас, а идната стъпка била да провокират революция у нас.
И се закани съществено да прави живи вериги пред портите на военните формирования в страната, в които се съхраняват ракетните комплекси С-300, танкове и БТР-и.
А съумя да прокара и изказване, че новият защитителен министър Тагарев бил украинско-американски сътрудник, като бил служил в киевското МО.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР