Кремълската пропаганда преди ден разпространи видео, на което руският президент

...
Кремълската пропаганда преди ден разпространи видео, на което руският президент
Коментари Харесай

Дайте им Оскар! Вместо с ранени солдати Путин се срещнал с агенти на ФСБ

Кремълската агитация преди ден популяризира видео, на което съветският президент Владимир Путин посещава в болница ранени съветски бойци.

Това оповестява Medialeaks въз основа на обществено налични данни.

Видеото от визитата на Путин бе публикувано от пропагандната РИА Новости, която твърди, че е снимала президента в Централната военна болница "П. В. Мандрик ".

На видеото президентът се среща с двама ранени военнослужещи, които обаче имат впечатляващо "здрав тип ". Освен това в редица мнения в съветските обществени мрежи се показват, че отделенията наподобяват необитаеми - по леглата няма нищо друго с изключение на възглавници и чаршафи. Мнозина допускат, че видеото в действителност е снимано в бункер, защото Путин доста рядко се появява на обществени места и още по-рядко поддържа връзка с елементарни жители.



Именно по тази причина още в първите минути след разпространението на записа се появиха изказвания, че срещата е инсценировка, а "ранените бойци " в действителност са сътрудници под прикритие на ФСО или ФСБ. Още повече, че единият от двамата солдати участва и на друга фотография с съветския президент - прекалено много и то все невероятни случайности!
Телеграм-каналът GENERALL SVR твърди, че мощният човек в Кремъл въобще не е посещавал военната болница. Ден преди разпространяването на видеото там е бил негов дубльор, който се разходил по коридорите.

"Путин и ФСО, несъмнено, са майстори фокусници-илюзионисти, само че към момента са надалеч от славата на Дейвид Копърфийлд ", пишат от медията.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР