, КремълРусия ще използва тактическо ядрено оръжие срещу Украйна.Най-вероятно това

...
, КремълРусия ще използва тактическо ядрено оръжие срещу Украйна.Най-вероятно това
Коментари Харесай

Саакашвили: Путин се готви се тактически ядрен удар по Киев и един град в НАТО

, Кремъл

Русия ще употребява тактическо нуклеарно оръжие против Украйна.

Най-вероятно това ще стане, когато въоръжените сили на Украйна навлязат в Крим. Това написа в колонка за „ Украинская истина “ някогашният президент на Грузия Михаил Саакашвили, съобщи Факти.

Според него президентът на Съединени американски щати Джо Байдън неотдавна е направил извънредно съществено изказване по отношение на евентуалното потребление на нуклеарни оръжия от страна на съветския агресор.

" Вярвам, че всичко, което Путин прави през последните месеци, е подготовка за натискане на аления бутон.

Въпреки скептицизма на някои по отношение на украинската атака, Москва знае сигурно, че с актуалните качества на въоръжените сили на Украйна те несъмнено не могат да устоят 100-километровата широчина на Приазовския кулоар и рано или късно тяхната отбрана ще бъде пропукана “, отбелязва Саакашвили.

Той счита, че въоръжените сили на Украйна ще разрушат Кримския мост и ще застанат на входа на полуострова.

Руската войска ще бъде обречена, а по-късно следва и срутване на путинския режим.

" И с цел да предотврати това, Путин възнамерява да нанесе удар с тактическо нуклеарно оръжие в центъра на взимане на решения, т.е. в центъра на Киев. Най-вероятно преди този момент в Беларус ще бъде разиграна някаква провокация “, написа Саакашвили.

Бившият президент на Грузия не изключва Путин да подреди удар с тактическо нуклеарно оръжие по най-големия логистичен център в полския Жешов.

Предполагам, че в случай че приказваме за 2-3 нуклеарни ракети, тогава НАТО ще се ограничи до стандартен отговор “ , добави той.

През последните седмици международната общественост е загрижена за вероятността съветски нуклеарен удар против Украйна.

По-специално президентът на Съединени американски щати Джо Байдън сподели, че опасността от потреблението на тактически нуклеарни оръжия от съветския деспот Владимир Путин е „ действителна “.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР