Кремъл заяви днес, че Украйна се опитва да протака мирните

...
Кремъл заяви днес, че Украйна се опитва да протака мирните
Коментари Харесай

Кремъл обвинява Украйна в опити да протака мирните преговори

Кремъл съобщи през днешния ден, че Украйна се пробва да протака мирните договаряния, като сподели, че делегацията на Русия демонстрира по-голяма подготвеност да работи по-бързо от украинската страна, съобщи Ройтерс.
Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков разкритикува и коментара на американския президент Джо Байдън за президента Владимир Путин и го назова „ персонални обиди “.
Песков сподели, че думите на Байдън, нарекъл Путин "военнопрестъпник ", се дължат на неспокойствие, отмалялост и намаляване на паметта.
По-рано през днешния ден съветският президент Путин също сподели в телефонен диалог на немския канцлер Олаф Шолц, че Киев се пробва да печели време в мирните договаряния с Русия, само че все пак Москва резервира ревностното си предпочитание да продължи договарянията.
В телефонния диалог "бе маркирано, че киевският режим се пробва по всеки вероятен метод да забавя преговорния развой като прави нови и нови нереалистични оферти ", съобщи Кремъл. "Въпреки това съветската страна е подготвена да продължи търсенето на решение в сходство с добре познатите му кардинални подходи ".
В телефонния диалог, траял близо час, Шолц се е оповестил за преустановяване на огъня в Украйна, заяви представител на немското държавно управление. Той е изтъкнал също, че филантропичната обстановка би трябвало да бъде усъвършенствана и е нужен прогрес в търсенето на дипломатическо решение колкото се може по-скоро, сподели представителят.
Путин е уведомил Шолц, че съветските военни са съумели през вчерашния ден да изтеглят от Мариупол към 43 000 души в хода на филантропична интервенция в града, съобщи ТАСС, като се базира на пресслужбата на Кремъл.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР