Кремъл заяви днес, че не вижда никакви перспективи за нормализиране

...
Кремъл заяви днес, че не вижда никакви перспективи за нормализиране
Коментари Харесай

Кремъл: Не виждаме никакви перспективи за нормализиране на отношенията с Вашингтон

Кремъл съобщи през днешния ден, че не вижда никакви вероятности за нормализиране на връзките с Вашингтон, които са в най-ниска точка от времето на студената война, само че уточни, че все пак е " отворен за разговор " със своя противник след междинните избори в Съединени американски щати, довели до разединение в Конгреса, съобщи Франс прес.

" Естествено на хоризонта не се виждат някакви блестящи вероятности за нормализиране на руско-американските връзки. Това обаче не значи, че не се стремим към разговор ", съобщи пред публицисти представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от ТАСС.

Москва счита за противозаконни рестриктивните мерки, наложени от Съединени американски щати на Русия във връзка със случая Солсбъри, и ще се отнесе по същия метод към нови сходни стъпки, сподели Песков в отговор на въпрос, съобщи Българска телеграфна агенция.

Русия не е изпълнила изискванията, сложени от Съединени американски щати след отравянето на някогашния съветски двоен сътрудник Сергей Скрипал в Обединеното кралство, и може да й бъдат наложени нови американски наказания, заяви през вчерашния ден във Вашингтон говорителката на Държавния департамент Хедър Науърт.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР