Кремъл заяви днес, че дворецът на черноморския бряг, за който

...
Кремъл заяви днес, че дворецът на черноморския бряг, за който
Коментари Харесай

Кремъл: Дворецът, за който се твърди, че е на Путин, е на предприемачи

Кремъл съобщи през днешния ден, че дворецът на черноморския бряг, за който се твърди, че е издигнат от президента на Русия Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През, е благосъстоятелност на неназовани бизнесмени, заяви Българска телеграфна агенция.

Миналата седмица екип, непосредствен до опозиционера Алексей Навални, популяризира видеоматериал, озаглавен "Дворецът на Путин ". В него се твърди, че дългогодишният съветски водач си е построил "царска империя " с пари от подкупи.

Видеото е гледано към този момент над 90 милиона пъти. Кремъл няма право да популяризира имената на притежателите и нямаме желание да го вършим, това не е редно, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от организация "Интерфакс ". Песков не отговори на журналистически въпроси за какво имението се охранява от Федералната работа за сигурност и Федералната работа за защита.

Путин през вчерашния ден отхвърли изказванията, че той или най-близките му съдружници са притежатели на голямото имение, което съгласно кино лентата е 40 пъти по-голямо от Монако, а цената за построяването му е била най-малко 100 милиарда рубли (1,3 милиарда долара). Екипът на Навални твърди, че притежателите, вписани в документите на парцела, не разполагат с капитал да го построят и че то е било финансирано с подкупи, платени на Путин.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР