Кремъл заяви, че обвиненията на Великобритания са безпрецедентни и са

...
Кремъл заяви, че обвиненията на Великобритания са безпрецедентни и са
Коментари Харесай

Кремъл отхвърли обвиненията на Великобритания

Кремъл съобщи, че обвиняванията на Англия са невиждани и са част от „ антируската фикс идея “. Москва предизвести, че това може да уплаши доста задгранични вложители от Обединеното кралство.

Днес комисия към английския парламент разгласи собствен отчет, включващ съветския президент Владимир Путин и неговите съдружници, които „ крият своите корупционни схеми и перат парите си в Лондон “.

„ Свидетели сме на английската невиждана антируска фикс идея, която се демонстрира по най-различни способи “, съобщи Димитрий Песков, представител на президента Путин. „ Сигурен съм, че тези дейности няма да останат незабелязани от вложителите от другите страни “, добави той.

„ Много страни работят, с цел да усилят атрактивността си за вложителите и имам вяра, че това е стъпка тъкмо в противоположната посока “, съобщи Песков.

Той сподели, че не е бил наясно с казуса, само че доста съветски предприемачи са се оплакали от непочтено поведение от страна на английските управляващи.

Москва твърдо отхвърля обвиняванията и даже допуска, че не малко от изказванията са били основани от английските служби за сигурност. /АФП
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР