Кремъл заяви, че е решил да не съобщава с коя

...
Кремъл заяви, че е решил да не съобщава с коя
Коментари Харесай

Руска ваксина за Владимир Путин, но без снимки от медиите

Кремъл съобщи, че е решил да не оповестява с коя от съветските ваксини против новия ковид ще се имунизира президентът Владимир Путин по-късно през днешния ден, съобщи Ройтерс. Съзнателно не споделяме коя ваксина ще получи президентът, като следва да се означи, че и трите съветски ваксини са изцяло надеждни и ефикасни ", сподели представителят на Кремъл Дмитрий Медведев.

Той добави, че Путин евентуално ще бъде имунизиран тази вечер с една от трите съветски ваксини - Спутник V, ЕпиВакКорона или КовиВак.

Песков посочи, че Путин не харесва концепцията да бъде сниман, до момента в който го имунизират.

Представители на Европейската организация по медикаментите (ЕАЛ) ще посетят Русия на 10 април. ЕАЛ стартира процедура за пазарно утвърждение на съветската ваксина " Спутник V " по-рано този месец. Служител на организацията прикани страните членки да се въздържат от утвърждение на съветската ваксина на национално равнище, преди европейският регулатор да даде мнението си по процедурата.

Междувременно остров Мавриций стана 55-ата страна, одобрила потреблението на имунизацията " Спутник V ", заяви Руският фонд за директни вложения (РФПИ).

Фондът съобщи, че регистрацията на препарата в Мавриций е станала в границите на ускорена процедура. " С това имунизацията " Спутник V " е утвърдена към този момент в страни с общо население над 1,4 милиарда души ", се показва в изказването на фонда.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР