Кремъл вече не знае как да обяснява какво се случва

...
Кремъл вече не знае как да обяснява какво се случва
Коментари Харесай

Украинският министър на отбраната: Свръхчовешката смелост на украинските войници спаси хиляди животи


Кремъл към този момент не знае по какъв начин да изяснява какво се случва на хората. Това съобщи министърът на защитата на Украйна Алексей Резников, предава украинското издание liga.net.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 2954
По думите му в разнообразни райони на Русия към този момент са заровени повече бойци, в сравнение с се признава в формалните отчети за загубите на Руската федерация.

Лъжите към този момент не им оказват помощ, само че истината ги плаши. В последна сметка нашите бранители съвсем изцяло унищожиха редица съветски танкове, въздушни щурмови, инженерни и други елементи, които се смятаха за елитни, дружно с техните водачи, сподели украинският боен министърът.

Резников разяснява и нападенията в украинския град Мариупол.

Героичните бранители на Мариупол имат голяма роля във обстоятелството, че проектите на съперника се унищожават и нашата отбрана става по-активна. Благодарение на тяхната отдаденост и свръхчовешка храброст десетки хиляди животи са избавени в цяла Украйна. Мариупол избавя през днешния ден Киев, Днепър и Одеса. Всичко това би трябвало да се разбере, добави още той. 

Според украинският министър на защитата предстоят още доста тествания. 

Украйна организира стратегическа отбранителна интервенция против доста по-голям зложелател и под опасността от наземна инвазия на беларуски войски. Поемаме загуби. Врагът унищожава градовете ни и подкопава стопанската система. Ситуацията е доста тежка. Но до момента в който се резервира нашата войска, която се укрепва от запаса, ще се бием. И ще победим, добави Резников.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР