Кремъл смята за преждевременно да се говори за подробности около

...
Кремъл смята за преждевременно да се говори за подробности около
Коментари Харесай

Кремъл: Рано е да се говори къде и кога ще разговарят Путин и Байдън

Кремъл счита за прибързано да се приказва за детайлности към възможната среща сред президентите на Русия и на Съединени американски щати, Владимир Путин и Джо Байдън.

" Засега е прибързано да се приказва за тази среща в съответен проект. Това е ново предложение, то ще се изследва, ще се проучва ", сподели през днешния ден пред публицисти в отговор на въпрос прессекретарят на Путин, Дмитрий Песков, представен от ТАСС. " Лидерите се споразумяха, че тематиката на тази среща ще се разисква към този момент по-нататък по дипломатическите канали ", добави той.

Страните към този момент не възнамеряват лист от тематики за диалога, сподели Песков, запитан дали се планува разискване на обстановката в Югоизточна Украйна. За Русия е от голяма важност да бъдат разисквани двустранните връзки " в тези аспекти, които са от съвместен интерес ", добави представителят на Кремъл.

По време на телефонния си диалог през вчерашния ден, когато Байдън предложи на Путин среща на върха, двамата не са говорили за съветския опозиционер Алексей Навални, уточни Песков.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР