Кремъл разкри подробности за първата официална среща между руския лидер

...
Кремъл разкри подробности за първата официална среща между руския лидер
Коментари Харесай

Кремъл разкри подробности за срещата Путин-Мей

Кремъл разкри детайлности за първата публична среща сред съветския водач Владимир Путин и английския министър председател Тереза Мей от 2016 година, оповестяват съветски медии.

Срещата се организира в коридорите на Г-20 в Осака, Япония.
 Мей на първата среща с Путин от 3 година: Престанете да дестабилизирате Обновена
Мей на първата среща с Путин от 3 година: Престанете да дестабилизирате

Преди да стартират диалозите двамата се ръкуваха хладно

Говорителят на Кремъл Дмитрий Песков съобщи, че първоначално Мей и Путин са провели диалог единствено с преводачите си , а по-късно срещата е траяла в уголемен състав.

Той напомни, че тази намира се е провела " след дълго спиране ".

Песков разясни, че министър председателят Мей е повдигналa случая " Скрипал " и е получила нужните отговори от страна на съветския президент. В уголемен състав те са разискали търговско-икономическите връзки сред двете страни. Говорителят на Кремъл добави, че Путин и Мей са разменили отзиви и по тематиките за Украйна, Сирия и Иран.
 Снимка 431322
Източник:

По-рано стана ясно, че Мей е декларирала пред Путин, че Англия има неопровержими доказателства, че Русия стои зад отравянето на Сергей и Юлия Скрипал.

ТАСС напомня, че последната среща сред Мей и Путин се организира на 4 септември 2016 година в Китай по време на Г-20, само че тогава Мей се усмихваше при ръкуването си с съветския водач.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР