Кремъл призова днес руснаците да бъдат по-отговорни и да се

...
Кремъл призова днес руснаците да бъдат по-отговорни и да се
Коментари Харесай

Кремъл поиска от руснаците да бъдат „по-отговорни“ с ваксинирането

Кремъл прикани през днешния ден руснаците да бъдат " по-отговорни " и да се имунизират против COVID-19, защото в страната е регистриран рекорден брой смъртни случаи от вируса.

Новият най-много от 1015 смъртни случая от ковид е регистриран за 24 часа, оповестиха публични лица във вторник, с което формалният брой на смъртните случаи в страната доближи 225 325 - най-високият в Европа.
 France Soir: Ваксинираните с две дози ще се считат ли скоро за неимунизирани? France Soir: Ваксинираните с две дози ще се считат ли скоро за " неимунизирани "?
Ще се изисква ли скоро трета доза ваксина против ковид във Франция? Този въпрос си задават от френския всекидневник France Soir в ма...

Длъжностните лица бяха упрекнати, че омаловажават сериозността на пандемията, а данните, оповестени от статистическата организация Росстат по-рано през октомври, демонстрираха, че над 400 000 души са умряли в Русия вследствие на ковид.

Само 35% от руснаците са изцяло имунизирани, макар апелите на президента Владимир Путин.

" Съществува традиция да се упреква за всичко страната ", съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той добави, че държавното управление е можело да направи повече, с цел да изясни на руснаците " неналичието на опция на имунизациите ".
 Джокович: Нямате право да ме питате дали съм имунизиран, това е персонален въпрос Джокович: Нямате право да ме питате дали съм имунизиран, това е персонален въпрос
Световният номер 1 Новак Джокович съобщи, че може да пропусне най-успешния си шампионат от Големия шлем Аустрелиън Оупън, поради ограничите...

" Но в това време се нуждаем от по-отговорна позиция от страна на жителите на нашата страна ", сподели той. Той добави, че управляващите са се " справили ослепително " с обезпечаването на " условия за всеобщо имунизиране ".

Въпреки че от месеци са налични няколко създадени в Русия ваксини, управляващите се борят да имунизират скептично настроеното население.

Песков отхвърля, че внасянето на западни ваксини в Русия ще помогне на бавните темпове на имунизиране в страната. " Ваксинофобията на някои жители не е обвързвана с марката на имунизациите ", сподели той.

Независими социологически изследвания демонстрират, че повече от половината руснаци не възнамеряват да се имунизират.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР