Кремъл призна за първи път, че Русия е в положение

...
Кремъл призна за първи път, че Русия е в положение
Коментари Харесай

Русия нарича нахлуването в Украйна „война“ за първи път

Кремъл призна за първи път, че Русия е в „ състояние на война “ на фона на натиска да се усили вътрешната поддръжка за нахлуването на президента Владимир Путин в Украйна, откакто преди този момент я назова „ специфична военна интервенция “.

Русия употребява евфемизма, акредитиран от Кремъл, след пълномащабната инвазия преди повече от две години, в явен опит да съобщи усещането на руснаците обществеността, че боевете са били незначителни и далечни, с дребен резултат върху всекидневието.

Но нашествието от ден на ден прониква във всички аспекти на живота в Русия, от украинските офанзиви с дронове, които доближиха чак до Москва, до вездесъщото патриотично и милитаризирано наличие в нейния културен живот.

„ Да, стартира като специфична военна интервенция “, сподели представителят на Кремъл Дмитрий Песков в изявление за съветския вестник Аргументы и обстоятелства, оповестено в петък.

„ Но незабавно щом тази тайфа се разви и груповият запад стартира да взе участие в спора на страната на Украйна, за нас...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР