Кремъл отказа да отговори на призива на съпругата на Алексей

...
Кремъл отказа да отговори на призива на съпругата на Алексей
Коментари Харесай

Кремъл отказва да пусне Навални да се лекува

Кремъл отхвърли да отговори на апела на брачната половинка на Алексей Навални наказаният на затвор съветски опозиционен политик да бъде освободен, с цел да се подложи на незабавно здравно лекуване, съобщи Ройтерс.

Вчера брачната половинка му Юлия Навална изиска мъжът й да бъде освободен неотложно и лекуван от доктори, на които се доверява, откакто юристите му обявиха, че той изпитва болки и не получава уместно лекуване.

Здравословното положение на опозиционера е приемливо, увери обаче Федералната работа за осъществяване на наказванията (ФСИН).

Самият Навални твърди, че има риск да изгуби десния си крайник заради липса на здравни грижи.

" Очевидно имам прищипан нерв, тъй като стоях от самото начало седнал, сгънат " в полицейските микробуси и в килията, съобщи Навални, който е арестуван от януари и който прекара целия февруари в центрове за задържане и в правосъдни зали.

" Много ме боли гърба, не мога нито да се наведа, нито да се изправя ", споделя в Инстаграм 44-годишният опозиционер.

През февруари съветски съд размени условната присъда на за измами с ефикасна поради хипотетични нарушавания на мярката за неотклонение. Той твърди, че откогато е трансфериран в наказателна колония не е лекуван и че му се дават единствено хапчета срещу инфектиране.

Навални споделя, че мъчно се изправя на крайници и че някои сектори в десния му крайник към този момент са изгубили чувствителността си. Той добавя, че го е боязън, че ще изгуби целия си крайник.

Вчера Навални се оплака, че го лишават от сън и че е безсънен по осем пъти от надзирателите си.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР