Кремъл отбелязва интензивната и сложна работа на Държавната дума, насочена

...
Кремъл отбелязва интензивната и сложна работа на Държавната дума, насочена
Коментари Харесай

Песков: Интегрирането на нови региони и подпомагането на участниците в специалната военна операция е приоритет за всички клонове на властта

Кремъл отбелязва интензивната и комплицирана работа на " Държавната дума ", ориентирана към поддръжка на нови райони и участници в специфичната военна интервенция, смята това за приоритет за всички клонове на властта. Това сподели пред публицисти прессекретарят на президента на Руската федерация Дмитрий Песков, оповестяват съветски медии.

Така Песков разяснява обобщението на пролетната сесия на Държавната дума, по време на която, наред с други неща, бяха признати редица закони по отношение на новите субекти на Федерацията и поддръжката на фамилиите на бойци от специфичната военна интервенция.

„ Наистина всичко, обвързвано с новите райони и консолидираното им във всички сфери на живота на нашата страна и оказването на помощ на участниците в специфичната военна интервенция, техните фамилии и другари, е безспорен приоритет на всички клонове на властта “, съобщи още Песков. Той добави, че в това отношение „ можем да приветстваме тежката и сложна работа, която долната камара на Народното събрание свърши “.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР