Кремъл още утре може да спре войната в Украйна, ако

...
Кремъл още утре може да спре войната в Украйна, ако
Коментари Харесай

Посланик Мертен: Путин може още утре да спре войната в Украйна, но не иска

Кремъл още на следващия ден може да спре войната в Украйна, в случай че реши, само че Путин няма никакво предпочитание да води договаряния и желае да продължи експанзията в Украйна.

Това съобщи посланикът на Съединени американски щати в България Кенет Мертен на днешната кръгла маса на тематика " Изграждане на институционална резистентност против зловредното задгранично въздействие ", съобщи Българска телеграфна агенция. Организатор на форума е Центърът за проучване на демокрацията. Това значи, че Украйна ще продължи да се нуждае от нашата поддръжка, и на Европа. Трябва да продължим да работим с нашите съдружници един до друг в напъните да бъдем устойчиви и да може да отговорим на тези провокации, разяснява Мертен. Нашите български сътрудници прелестно схващат какъв брой е значимо да продължим да бъдем обединени и да поддържаме защитата на Украйна, добави посланикът. 

Благодарение на нашето съдействието с българското държавно управление и нашите сътрудници, като Центъра за проучване на демокрацията, Москва разбра, че България в този момент към този момент не е лесна цел, сподели още Кенет Мертен.

Посланикът уточни присъединяване на България в мирния проект на украинския президент Володимир Зеленски посредством активността в областта на енергетиката.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР