Кремъл определи твърденията на САЩ, че Русия се готви да

...
Кремъл определи твърденията на САЩ, че Русия се готви да
Коментари Харесай

Путин с чувство за хумор: Западът да ми каже датата и часа, в който ще нападнем Украйна

Кремъл дефинира изказванията на Съединени американски щати, че Русия се готви да нахлуе в Украйна като безпочвена нервност.

Владимир Путин би предпочел Русия и Западът умерено да обсъдят опасенията си и не желае да вижда " осведомителни акции ", които в допълнение ескалират напрежението, съобщи на брифинг Дмитрий Песков, прессекретарят на съветския президент, представен от " Ройтерс ".

По думите на Песков Владимир Путин от време на време се отнася с комизъм към известията, посочващи дати за вероятно планувано от Русия нахлуване против Украйна. Той означи, че е невероятно човек да се отнася с схващане към такова " маниакално осведомително безумство ".

" Трудно е да се отнасяш с схващане към това. Понякога (Путин) дори се майтапи - желае да узнае не е ли оповестено някъде точното време, часът на започване на войната ", съобщи Песков.

" Защото, в действителност, не е допустимо да се посрещне с схващане сходно в действителност от време на време към този момент просто маниакално осведомително безумство, каквото е налице в тази връзка ", сподели той.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР