Кремъл определи като абсурдни новите санкции на ЕС, наложени срещу

...
Кремъл определи като абсурдни новите санкции на ЕС, наложени срещу
Коментари Харесай

Кремъл определи като абсурдни новите санкции на ЕС, наложени срещу Москва

Кремъл дефинира като неуместни новите наказания на Европейски Съюз, наложени против Москва, предадоха международните организации. Десетият пакет от европейски наказания бе утвърден във връзка годишнината от съветската инвазия в Украйна и засягат 121 физически лица и компании, напомня Франс прес.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 9649
„ Всичко това е неуместно. Човек вижда, че те (ЕС) подлагат на наказания всеки, единствено с цел да вършат нови описи “, съобщи представителят на Кремъл Дмитрий Песков.

Той добави, че тези ограничения няма да попречат на глобените хора.

Песков също така съобщи, че проектът, препоръчан от Китай за споразумяване на спора в Украйна, заслужава внимание, само че нужните условия за спокойно решение не са налични за момента и съветската специфична военна интервенция в Украйна продължава.

Песков заяви и, че съветският президент Владимир Путин и беларуският му сътрудник Александър Лукашенко са непрекъснато във връзка, само че Кремъл не оповестява за всеки техен контакт, съобщи ТАСС.

Говорителят също така акцентира, че Крим е съветски и връщането му в състава на Украйна е невероятно, добавя организацията, представена от Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР