Кремъл не е имал контакти с представители на екипа на

...
Кремъл не е имал контакти с представители на екипа на
Коментари Харесай

Дмитрий Песков: Кремъл не е контактувал с екипа на Байдън

Кремъл не е имал контакти с представители на екипа на претендента за президент на Съединени американски щати Джо Байдън. Това заяви пред кореспонденти прессекретарят на съветския президент Владимир Путин, Дмитрий Песков.
„ Не, не е имало контакти ", бе отговорът на Песков, представен от ТАСС, на въпрос дали след изборите в Съединени американски щати Кремъл е осъществил връзка с екипа на претендента за президент на Демократическата партия, с цел да се приготви за вероятно взаимоотношение в бъдеще.
 Тръмп счита да разгласи кандидатурата си за президент за 2024 година Тръмп счита да разгласи кандидатурата си за президент за 2024 година
Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп може да разгласи кандидатурата си за президентските избори през 2024 година, незабавно щом съперникът му Джо Байд...
„ Разбира се, президентът на Русия ще изпрати приветствена депеша до оня, който бъде разгласен за определен за президент на Съединени американски щати ", уточни Песков, наблягайки, че това ще бъде направено „ откакто резултатите от изборите бъдат публично систематизирани ", написа още организация " Фокус ".
„ Ако разбираме вярно, определеният президент към момента не е разгласен ", акцентира прессекретарят на съветския водач. В същото време Песков не посочи какви ще бъдат дейностите, в случай че формалните резултати от изборите в Съединени американски щати бъдат оспорени в съда. „ Не е наша работа, когато се обобщават формалните резултати ".
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР