Кремъл не е готов за преговори със Съединените щати, ако

...
Кремъл не е готов за преговори със Съединените щати, ако
Коментари Харесай

Песков: Кремъл не е готов за преговори със САЩ, ако условието им е "изтегляне от Украйна"

Кремъл не е подготвен за договаряния със Съединените щати, в случай че изискването е „ отдръпване от Украйна ", само че съветският водач Владимир Путин беше, е и остава като цяло отворен за контакти, сподели президентският представител Дмитрий Песков пред кореспонденти в петък, оповестяват съветски медии.

Той напомни думите на американския президент Джо Байдън, че договаряния са вероятни " единствено откакто Путин напусне Украйна ". В отговор на уточняващ въпрос на публицист, че Кремъл не е подготвен за това, Песков отговори: „ Разбира се, специфична военна интервенция продължава ".

" Но в това време президентът Путин беше, е и остава отворен за контакти, за договаряния. Разбира се, най-предпочитаният метод за реализиране на нашите ползи е посредством мирни, дипломатически средства ", акцентира прессекретарят.

" Газпром ", при положение на нови правосъдни каузи за " дефицит " на газ, ще пази ползите си с всички налични средства, най-вече законови, сподели още Дмитрий Песков.

„ Разбира се, с всички налични средства, на първо място законни и законни, нашата компания ще пази своите ползи ", сподели той в отговор на въпрос дали Руската федерация чака нови правосъдни каузи против „ Газпром " за дефицит на газ, като се има поради основаният казус от Uniper и какъв ще бъде отговорът на Москва в този случай.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР