Кремъл нареди на казионните и проправителствените руски медии да подчертават

...
Кремъл нареди на казионните и проправителствените руски медии да подчертават
Коментари Харесай

Кремъл задължава контролираните от него медии да търсят "украинска следа" в терористичната атака в Москва

Кремъл подреди на казионните и проправителствените съветски медии да акцентират " украинската диря " в изявленията си за терористичната офанзива в кметството на " Крокус сити хол " край Москва. Това описаха пред опозиционното издание " Медуза " работещи в две разнообразни съветски издания. Служител на една от държавните медии описа за това, а различен източник, чиновник на издание, лоялно на Кремъл, удостовери тази информация. 
 
Преди минути съветският доктатор Путин съобщи, че е бил квалифициран " прозорец " за обвинените в терористичната офанзива да преминат границата с Украйна, написа " Украинская истина ".
 
Съобщение, че е допустима " украинска диря " в тази ситуация с московските терористи, беше публикувано от ФСБ през днешния ден сутринта. Руската спецслужба увери, че след терористичната офанзива нарушителите сякаш са възнамерявали да преминат руско-украинската граница, най-охраняваната и сложна граница в Европа сега. ФСБ също по този начин твърди, че арестуваните са " имали съответни контакти с украинската страна ".
 
Според ФСБ евентуалните терористи са били арестувани в нощта на 23 март в региона на Брянск на път за границата. Руският опозиционен публицист Александър Плюшчев обърна внимание на обстоятелството, че в началото съветските медии оповестиха за задържането в село Тепли покрай границата с Беларус, едно от най-слабо охраняваните в Европа отвън Европейски Съюз. И едвам тогава мястото на задържане внезапно се реалокира в село Хацун - надалеч от Беларус.
 
Близки до рашистките спецслужби Telegram канали като 112 завъртяха опорките за това, че терористите се били насочили към украинската граница. 
 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР