Кремъл ми нареди да убия Папата, България знаеше, но е

...
Кремъл ми нареди да убия Папата, България знаеше, но е
Коментари Харесай

Али Агджа: Кремъл нареди да убия Папата, България е невинна

Кремъл ми подреди да убия Папата, България знаеше, само че е почтена. Това съобщи в изявление за Нова турчинът Али Агджа, който преди 40 години стреля по Йоан Павел II. Може ли да му се има вяра? Не е несъмнено.

" Да, минаха 40 година С времето истината ще излезе нескрито. Ватиканът знае истината, евентуално и Америка знае, Кремъл също. Има 2 аспекта - свърхочвешки, една свърхестистина, която Ватикана не изясни - пророчеството " Фатима ".



Втората истина е обвързвана с Кремъл. Това е дълга история. ". Така стартира изявленията на Даниела Тренчева със стрелецът против папа Йоан Павел II на 13 май 1981 година

" Истината е, че Кремъл искаше да убие папата, тъй като папата представляваше опасност за оцеляването на Съветската империя.

Кремъл взе решението за убийството, незабавно откакто избраха папа Йоан Павел II, сподели Агджа.

Съветското посолство в София ми подреди съответно да убия папата, призна Агджа. Дни преди покушението той е бил в България, София. Заповедта ми дадоха в София, тъй като е най-близо до Турция.

Той твърди, че в България са знаели за атентата - " не можеха да създадат нищо, тъй като диктатурата на Тодор Живков беше напълно в ръцете на Комитет за Държавна сигурност (на СССР). България няма нищо общо с атентата, просто беше инструмент на Съветския съюз. Затова и папата сподели, че българите са почтени. "

" Папата знаеше, че зад атентата стоеше Кремъл, Комитет за Държавна сигурност (на СССР). Аз показах българските имена, тъй като не можеше да се загатва Кремъл. Българското държавно управление беше употребявано като жертвен агнец. Българите бяха пожертвани ", споделя Агджа.

За се прикрие напълно виновността на Съветския съюз се говореше за виновност на България. Някои шефове на италианските секрети служби също знаят, че Кремъл е издал заповедта за покушението ", сподели Агджа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР