Кремъл допусна днес, че може да е станало недоразумение, след

...
Кремъл допусна днес, че може да е станало недоразумение, след
Коментари Харесай

Кремъл отрече информацията, че създава комисия за разследване на случая Навални

Кремъл позволи през днешния ден, че може да е станало неразбирателство, откакто италианският министър председател Джузепе Конте съобщи, че съветският президент Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През е заречен да бъде основана комисия за следствие на хипотетичното отравяне на опозиционера Алексей Навални, съобщи Ройтерс, представена от Българска телеграфна агенция.

Дмитрий Песков, прессекретарят на Путин, сподели пред публицисти, че Русия към момента не вижда учредения за възбуждане на наказателно гонене във връзка със болестта на Навални, който е лекуван в Берлин, откакто Германия разгласи, че случилото се е било опит за ликвидиране. Русия не разполага с безапелационни доказателства опозиционерът да е бил токсичен и не е получила никакви медицински данни от Германия, добави Песков.

Вчера държавният секретар на Съединени американски щати Майк Помпейо сподели, че има "много огромна възможност " хипотетичното отравяне на Навални да е било поръчано от високопоставени представители на съветските управляващи.

Песков назова това изказване "недопустимо " и априори неправилно, изопачаващо действителността. Русия не разполага с никакви публични данни за здравето на блогъра Навални, в това число и за това, че е пристигнал в схващане. "Не разполагаме с никаква достоверна информация за здравето на пациента ", сподели Песков.

Той посочи, че Русия досега не е получила от Германия отговор на настояването на "нашия основен прокурор ", който в края на предишния месец изиска информация за здравословното положение на Навални, който тогава беше в кома в берлинска болница.

Вчера съветското министерство на външните работи стачкува публично пред немския дипломат против "необоснованите и ултимативни обвинявания ", предупреждавайки, че отводът за предаване на здравната документи ще бъде "груба и враждебна провокация ", напомня Франс прес.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР