Кремъл днес отхвърли информациите, че Иран е доставил ракети на

...
Кремъл днес отхвърли информациите, че Иран е доставил ракети на
Коментари Харесай

Кремъл нарече неоснователни“ твърденията, че Иран е доставил оръжия на Русия

Кремъл през днешния ден отхвърли информациите, че Иран е доставил ракети на Русия, като съобщи, че изказванията за разнообразни прехвърляния на оръжие са неоснователни, съобщи Ройтерс.

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи през вчерашния ден, че Русия е получила балистични ракети от Иран и евентуално ще ги употребява в Украйна до няколко седмици, като предизвести, че съдействието сред Москва и Техеран заплашва европейската сигурност.

Техеран назова американското изказване „ грозна агитация “.

Кремъл през днешния ден също по този начин уточни, че в действителност не харесва метода, по който името на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През 1975 беше употребявано в дебата сред и Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския и ги прикани да спрат да го въвличат в политическата си битка.

Говорителят на президента Путин Дмитрий Песков приказва седмица, откакто водачът на Кремъл съобщи в закачлива забележка, че избира Харис пред Тръмп, което накара Белия дом да съобщи, че Путин би трябвало да спре да разяснява идните през ноември избори, написа Българска телеграфна агенция.

Песков съобщи пред кореспонденти, че Кремъл не е наблюдавал дебата във вторник вечерта, само че е наблюдавал новините за него.

„ Разбира се, забелязахме, че и двамата претенденти загатнаха нашия президент, загатнаха нашата страна. Разбира се, позицията е напълно ясна - Съединени американски щати като цяло, без значение от коя партия е претендентът, поддържа отрицателна настройка, неприветливо отношение към нашата страна “, сподели той.

„ Името на Путин се употребява като един от инструментите във вътрешнополитическата битка в Съединени американски щати. Ние в действителност, в действителност не харесваме това, и се надяваме, че те ще оставят името на нашия президент на мира “, съобщи той.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР