Крехката възраст на Сузанита, за сметка на ултра голямото й

...
Крехката възраст на Сузанита, за сметка на ултра голямото й
Коментари Харесай

Проверяват Орхан от „Закрила на детето“ докато Сузанита фучи с 200 км/ч и развява пистолет пред новите си цици

Крехката възраст на Сузанита, за сметка на ултра огромното й провокативно и скандално държание, нанесоха нова порция главоболия на татко й Орхан Мурад. Най-голям скандал провокира видеото към дуетното й парче с фолк артиста Ангел, в което русокоската пуши трева, а в сюжета е заложена и сцена, в която тя му прави орална обич. По този мотив той бе потърсен за коментар по тематиката и отсече, че „ Закрила на детето “ са проверявали само дали дребната върви с компаньон – родител на участия. Колкото до дейностите й в скандалния клип, Орхан счита, че дъщеря му просто демонстрира живота подобен какъвто е.

На въпрос от кореспондент на вестник „ Шоу “ дали самият той е опитвал даден тип опиат, Мурад признава, че в предишното, когато е пеел на богати хора, са се опитвали да го черпят, само че е отказвал. Никога не е пробвал, нито пък има желание да го прави и в бъдеще. Не пуши даже цигари, а всичко по-сериозно от тях го ненавижда.

Таткото на Сузи споделя, че си приказват с нея постоянно и намерено за клопките на живота. Категоричен е, че доста неща, които й е споделил, ще й останат в главата.

Колкото до новото му парче „ Де бре де “, в което възрастният музикант възпя секса с девственици, сводници и калугери, той съобщи, че то е самобитен протест-псувня против ненормалността в страната. Заради това, че на хубавите песни не им се обръща внимание. Протест, поради това „ че се толерира опростачаването на народа посредством целенасочени политики “.

Да се върнем още веднъж на скандалната му щерка, която, апропо, се е сдобила със силикон в гърдите. Сузи сама си се похвали и размаха револвер, най-вероятно благосъстоятелност на гаджето й, на видео, оповестено в обществената мрежа Инстаграм. Меломаните и този път разясниха остро държанието на 15-годишното момиче. Част от тях се чудят по какъв начин по този начин родителите й не желаят да вземат строги ограничения, с цел да я вкарат в правия път, писа „ Телеграф “.

Шофьорското място е заето от гаджето й, а зад тях стои техен непосредствен другар. Това е сюжет в друго нейно клипче, което в действителност се оказва по-големият проблем. В него е сниман километража на возилото, което поддържа 190 км/ч и в случай че скоростта се трансформира, то е единствено към повишаване.

Макар че е предизвикателна и постоянно си разрешава да насочва полови подмятания с държанието си, съгласно майка й Шени Мурад Сузи е „ прелестно дете с упоритости “, което няма потребност от непоколебим надзор и спомагателни житейски упътвания.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР